Brasserie Buitenlust Voorthuizen

10 jaar brasserie Buitenlust

Onze Brasserie bestaat 10 jaar! En dat wordt gevierd! Speciaal voor ons 10-jarig jubileum hebben wij 2 jubileumacties!

Proeverij menu | 10-gangen

Geniet in ons sfeervolle restaurant van de kookkunsten van onze topchef met een proeverijmenu van maar liefst 10 overheerlijke amuse gerechtjes voor €39,5 p.p.

Inspiratie voor de gerechten wordt gehaald uit keukens van over de hele wereld. Van de prachtige Mediterranée tot het verre Oosten en van Afrika tot Zuid-Amerika.
Tien gangen klinkt veel, maar wees niet bang dat je slechts de helft op krijgt. De porties zijn natuurlijk aangepast op zoveel gerechten op één avond.

Voorbeelden van gerechten zijn ossenworst met een gelei van Amsterdamse uitjes en mosterdmayo, dimsum van varkensvlees met een pruimen-sojadip, spring rolls met groenten, kalfswang met zuurkool en spek, en witte-chocolademousse met ijs van boerenjongens.

Buitenlust is maandag t/m vrijdag vanaf 16:00 uur, zaterdag vanaf 11:00 uur geopend.

10% Feest korting

Wil jij in 2020 een feestje geven? Profiteer van onze jubileum actie! Wij willen dit feestje nog graag met jou vieren, boek daarom je feestje, diner of borrel in 2020 bij ons en ontvang 10% korting op de factuur (vanaf 20 personen).

In onze feestlocaties is het mogelijk om tot ongeveer 200 mensen te herbergen, afhankelijk van het soort feest. De Kruishaar zaal, de Gervenzaal en The Bar zijn zo ingedeeld dat het voor elke groep geschikt kan zijn. Van reünie, vergadering, diner of borrel tot groot (trouw)feest.

Het Kruishaar zaal
Vooral geschikt voor de borrel, groepen en kleine feestjes van ongeveer 25-60 personen. Een borrel, feestje of zelfs een tussenstop tijdens een tocht. De inrichting van het taphuis is modern met een knus gevoel door de mooie zithoek met lederen bank, de centrale U-bar en de openhaard.

De Gerven zaal
Vooral geschikt voor de grotere groepen. Broodtafel, diner, buffet of feest met hapjes? Hier kun je voorzien worden van alle wensen. Iedereen zittend, of staand aan hangtafels. Een dj, band of zanger. Deze ruimte heeft een warme industriële en kunstzinnige sfeer, met als eye catcher de mooie bar. Geschikt voor ongeveer 40 tot 200 Personen.

The Bar
Deze ruimte is uitermate geschikt voor een leuk diner met een groep, proeverijen, workshops, familiefeestje, een reünie of voor de tussenstop tijdens een tocht. Is het mooi weer? Dan verhuizen we gewoon lekker naar buiten. Geschikt voor 10 tot ongeveer 25 personen.

The Bar
The Bar