Brasserie Buitenlust Voorthuizen

Nieuws

Kaarten opening van The Bar UITVERKOCHT!

Alle kaarten voor de opening van The Bar op 3 mei 2018 zijn uitverkocht.

Dit zijn de volgende evenementen in The Bar waarvoor u zich kunt aanmelden:

28 mei Chocolade workshop
Aanvang: 19.30 uur
€ 25 p.p. met bijpassend natje en droogje

11 juni Whiskey proeverij
Aanvang: 19.30 uur
€ 35 p.p. incl. bijpassende culinaire hapjes

Graag vooraf telefonisch of persoonlijk reserveren.

Jubileumkrant Buitenlust

Ter gelegenheid van ons 80 jarig bestaan hebben we onze jubileumkrant laten maken met verhalen over verleden en heden, recepten, acties, evenementen, seizoensmenu, onze zalen en ons nieuwe concept The Bar. Afgelopen weekend is de krant huis aan huis verspreid in de gemeente Barneveld. Ben je ooit in Buitenlust getrouwd, stuur je foto dan naar ons toe en maak kans op een diner voor 2.

De foto’s met daarbij de trouwdatum, uw naam en telefoonnummer mogen verzonden worden per e-mail naar info@buitenlustvoorthuizen.nl of gewoon lekker ‘ouderwets’ via de post naar ons adres.

Bekijk onze jubileumkrant

3-gangen seizoensmenu voor € 25

Proef en geniet van ons verrassende seizoensmenu met dagverse en eerlijke ingrediënten, met passie voor u bereid. Heerlijk met een Voortsche RED IPA of een glas Castillo de Molina Pinot Noir Reserva.

Het driegangen seizoensmenu voor € 25,- is een terugkerend concept voor iedereen die wil kennismaken met al het heerlijks dat het seizoen te bieden heeft.

VOORGERECHT
Salade van bospaddenstoelen met beenham en een frisse dressing

HOOFDGERECHT
Gestoofde prei met rose gebraden varkensrib en kruidige saus

DESSERT
Tiramisu van mandarijn en sinaasappel

Biersuggestie: Voortsche ­RED IPA
Wijnsuggestie: Castillo de Molina Pinot Noir Reserva, Valle De Curicó 2015

De gerechten van het menu zijn ook los te bestellen: 
voorgerecht 7,5 - hoofdgerecht 21,5 - dessert 7,5

Mocht u speciale dieetwensen of een allergie hebben, dan kunnen wij u een passend alternatief bieden.

Direct reserveren

Buitenlust presenteert: The Bar

Op 3 mei opent The Bar, een volledig nieuw concept van Buitenlust met als thema “proef, geniet en beleef”. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen. The Bar is dé sfeervolle en eigentijdse ontmoetingsplaats voor proeverijen (b.v. wijn, bier, whiskey, port, chocolade), private dining, Big Green Egg proefavond, workshops, walking dinners en culinaire feestjes op maat. The Bar is geschikt voor +/- 25 personen. U kunt The Bar reserveren voor uw feestje of proeverij, maar u kunt zich ook aanmelden voor de geplande evenementen. Houd de agenda in de gaten.

Brasserie Buitenlust 80 jaar!

Buitenlust bestaat dit jaar 80 jaar en op deze site en via Facebook geven wij alle mogelijke informatie over onze jubileum activiteiten.

Live Cooking on Wheels

Thuis in uw eigen omgeving, op het werk of op de door u gewenste locatie uw gasten verrassen met een culinaire verwennerij vanaf onze mobiele keuken met de Big Green Egg. Wij komen live bij u een aantal gerechten bereiden en serveren deze direct uit. Uw gasten zullen versteld staan van de heerlijke smaak combinaties die voorbij komen.

Vanuit onze keuken worden door onze top koks de lekkerste gerechten alvast voorbereid, waarbij uitsluitend dagverse streek producten worden gebruikt. Daarbij is in overleg met u van alles mogelijk. 

Stroganoff aan tafel bereid

Wanneer u een overheerlijke en botermalse biefstuk besteld bereiden wij de stroganoff saus aan tafel.
(Vanaf 2 personen)