Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? Het gemak van alles onder één dak.

Een bedrijfsfeest organiseren is vaak een hele klus. Bij Brasserie Buitenlust in Voorthuizen zorgen we ervoor dat u feest voldoet aan alle wensen en bieden we u het gemak van alles onder één dak aan. We weten uit ervaring hoe je het iedereen naar zijn of haar zin maakt en onze keuken weet hoe we uw gasten kunnen verwennen met verschillende culinaire hapjes.

Brasserie Buitenlust beschikt over twee zalen, de Kruishaar zaal voor 30 personen en de Gerven zaal voor 200 personen, die uitermate geschikt zijn voor zowel een bedrijfsfeest voor kleine als grote bedrijven. Behalve in de zalen kunt u bij mooi weer, ook terecht op ons ruime terras.

Bij Brasserie Buitenlust beschikken we over alle mogelijke vermakelijke en smakelijke ingrediënten om van uw bedrijfsfeest een grandioos, en gedenkwaardig feest te maken. Een feest waar u en uw collega's waarschijnlijk nog lang over napraten bij het koffiezet apparaat.

Neem gerust contact met ons op via onze contact pagina of bel (0342) 47 13 63 voor een afspraak, een vrijblijvende offerte op maat of om overige mogelijkheden en details door te nemen.